De kracht van Deureka !

Deureka is gestart in 2006 met het fabriceren van kunststof deuren. Door onze snelle service en levering zijn wij in staat elk gewenste deurpaneel te fabriceren. Naast onze standaard deuren maken wij veel in opdracht van de klant. Dit is direct de kracht van Deureka 'op maat en naar wens' voor elke klant.

Onze fabriek maakt kunststof deurpanelen en deuren.

Vanuit onze fabriek in Zuidbroek maken we onze kunststof deurpanelen van hoogwaardige HPL-panelen. Naast onze topkwaliteit RVS ornamenten, zijn wij uniek met onze kunststof ornamenten. Deze gepatenteerde ornamenten blijven flexibel waardoor het ornament nooit van zijn paneel los zal komen.

Vanaf het moment dat een aanvraag voor een kunststof deurpaneel wordt gedaan tot het moment dat uw deur wordt geleverd zit ongeveer 2 tot 4 weken. De reden dat dit relatief snel kan worden gedaan is dat Deureka zelf de deuren fabriceert en hierdoor zelf de kwaliteit en de productiesnelheid in de gaten kan houden.

Deureka is de ideale partner op het gebied van kunststof deurpanelen, niet alleen voor particulieren maar zeker ook voor bedrijven. Voor bouwprojecten kunt u bij ons terecht, alle eisen die een architect toepast zijn bij ons mogelijk.

Onze kernwaarden zijn dan ook;

  • Hoge kwaliteit HPL panelen in verschillende U-Waardes van 24 tot 56mm
  • Deuren leverbaar in alle structuren, waaronder houtnerf, ColorTop en Decoroc
  • Zeer scherpe prijzen
  • Snelle levertijden
  • Zeggen wat je doet en doen wat je zegt!

Voor meer info over hoe we onze deurpanelen produceren en welke deuren we in ons assortiment hebben kunt u ons bellen of mailen. We hopen u graag van dienst te kunnen zijn!

Kunststof deuren